01601, м. Київ, бульвар Т.Шевченка,13 e-mail:info@ucfm.com.ua

Український тренінговий центр сімейної медицини Навчально-науковий центр Національного медичного університету імені О.О. Богомольця

Новини

21.10.20 Міжнародне опитування з вивчення впливу пандемії коронавірусної інфекції на життя і здоров’я людей та ефективності заходів боротьби з COVID-19

Запрошуємо Вас долучитися до міжнародного проекту, присвяченому вивченню різних аспектів впливу пандемії коронавірусної інфекції на життя та здоров’я людей, а також ефективності заходів, вжитих державою для боротьби з COVID-19. 

детальніше
24.08.20 24 СЕРПНЯ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД ВІДЗНАЧАЄ 29-ТУ РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ СВОЄЇ КРАЇНИ

24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР переважною більшістю голосів ухвалила Акт проголошення незалежності України. Цей день прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.

детальніше
25.05.20 Навчальні цикли БПР на 2020 рік

Відкрито реєстрацію слухачів для участі в навчальних циклах тематичного удосконалення (ТУ) лікарів та повторного підвищення кваліфікації викладчів ЗВМО України на 2020 рік.

детальніше
25.03.20 Інформація щодо коронавірусної інфекції COVID-19

Що потрібно знати про коронавірус COVID-19? 
Корисна інформація для лікарів.

детальніше
06.03.20 Цикл тематичного удосконалення за денно-дистанційною формою для лікарів «Протидія ВІЛ-інфекції/СНІД: сучасний інтегрований підхід»

З метою зміцнення кадрового потенціалу закладів охорони здоров’я щодо протидії поширенню ВІЛ-інфекції/СНІД в Україні, Навчально-науковим центром - Українським тренінговим центром сімейної медицини (ННЦ УТЦСМ) Національного медичного університету імені О.О. Богомольця був проведений цикл тематичного удосконалення за денно-дистанційною формою для лікарів «Протидія ВІЛ-інфекції/СНІД: сучасний інтегрований підхід».

детальніше
28.11.19 Курс тематичного удосконалення з міжнародною участю «Протидія ВІЛ-інфекції/СНІД: сучасний інтегрований підхід»

20 травня поточного року в Херсоні розпочався п’ятиденний курс тематичного удосконалення лікарів «Протидія ВІЛ-інфекції/СНІД: сучасний інтегрований підхід». Навчальний захід підготовлений та організований навчально-науковим центром - Українським тренінговим центром сімейної медицини (ННЦ УТЦСМ) Національного медичного університету імені О.О. Богомольця спільно з Міжнародним центром підготовки та освіти у сфері охорони здоров’я (I-TECH) Університету штату Вашингтон, США,  з метою реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Розбудова клінічного та адміністративного потенціалу системи послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІД в Україні». Слухачами курсу стали 52 лікаря амбулаторно-поліклінічних та стаціонарних закладів охорони здоров’я м. Херсон та Херсонської області, які проводитимуть консультування та тестування з ініціативи медичного працівника.

детальніше
09.02.17 Перша група фахівців з громадського здоров’я закінчила відповідний Цикл тематичного удосконалення

Перші 29 українських експертів з громадського здоров’я закінчили цикл тематичного удосконалення «Сучасні аспекти громадського здоров’я». Цикл було розробленого командою фахівців Каліфорнійського університету, Сан-Франциско (UCSF), Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця та Українського тренінгового центру сімейної медицини (УТЦСМ) за експертної та фінансової підтримки Проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії». Цикл призначається для навчання фахівців реорганізованої системи охорони здоров'я України та зміцнення здатності місцевих освітніх закладів готувати фахівців у сфері епідеміології, протидії ВІЛ та туберкульозу, розробки та впровадження політики в галузі громадського здоров'я.

детальніше
23.12.16 Стажування співробітників НМУ в Університеті традиційної китайської медицини (КНР)

Відповідно до поставлених завдань, сформульованих організаторами практичного курсу, кожного робочого дня професори Університету КТМ читали лекції і проводили практичні заняття. Організатори забезпечили якісний переклад тематичного матеріалу з китайської мови на російську. Співробітники НМУ були присутні на прийомі та обстеженні хворих, виконували деякі маніпуляції на пацієнтах під наглядом професора.

детальніше